Uit de waan van de dag!

Je zit vast in de waan van de dag. Geen idee waar je tijd naar toe gaat, maar in ieder geval niet naar je ‘eigenlijke’ werk. Je vindt plannen lastig en merkt dat er dagen zijn dat je motivatie en energie op een dieptepunt zitten. Op dit soort momenten twijfel je of je je werk nog wel zo leuk vindt. Grote kans dat dit de reden is dat je op zoek gaat naar een cursus timemanagement.

Timemanagement is het proces van organiseren en plannen om je tijd te verdelen over specifieke activiteiten. Doel daarbij is vooral slimmer te werken in plaats van harder.

Het is zeker fijn en handig om bepaalde tools en handvatten te hebben om je werk slimmer, leuker én effectiever te maken. Maar ik geloof zelf niet dat dit de enige oplossing is. Zeker niet als je doel is om meer plezier in het werk te krijgen én te houden en daarbij het beste uit jezelf en je werk te halen.

Flow: timemanagement, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschapIk geloof zelf dat de kracht zit in de samenwerking van 3 elementen:

  • Timemanagement: slimmer plannen en organiseren van je werk
  • Persoonlijke effectiviteit: inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan om tot de meest effectieve en energieke versie van je zelf te komen
  • Persoonlijk leiderschap: het vermogen om de regie te pakken over je (werkende) leven, om vast te stellen waar je naartoe wilt en doet wat nodig is om daar te komen.

Bij mij vind je dan ook geen standaard cursus Timemanagement. Wil jij uit de waan van de dag stappen en in je eigen flow, dan is er meer voor nodig dat tips en tricks. Dan gaan we ook op zelfonderzoek uit. En leer je hoe je zelf de verantwoordelijkheid pakt voor dit proces. Want hoe je het ook went of keert, uiteindelijk moet je het zelf doen.

Het resultaat?

Effectiever, energieker en gemotiveerder in je werk, waarbij je niet alleen het beste uit je werk, maar juist ook uit jezelf kunt halen!

Wil jij dit ook?

Bekijk mijn aanbod of neem vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt en hoe ik je hierbij kan helpen.